Hakkurin vuokraus Karkkila ja Uusimaa – Timberwolf TW 160PH -hakkuri

Edullinen oksasilppuri hakusessa? Silloin järkevintä on vuokrata Timberwolf TW 160PH hakkuri! Hakkurin vuokraus meiltä on erinomainen vaihtoehto, sillä toimitamme pihaasi aina huolletun ja testatun koneen. Kokoluokassaan erittäin tehokkaalla Timberwolf 160PH -hakkurilla saat pihalle jääneet paksummatkin rangat, oksat ja risut haketettua tehokkaasti ja turvallisesti. Hakkurin vuokraus edullisesti – ota yhteyttä ja vuokraa hakkuri meiltä!

Timberwolf TW 160PH

Timberwolf TW 160PH -hakkuri

Timberwolf TW 160PH,hakkuri on varmatoiminen ja kokoluokassaan erittäin tehokas ammattilaistason haketin. Timberwolf 160PH -hakkurin ominaisuudet tekevät siitä tehokkuuden lisäksi myös vaivattoman käyttää. Kone painaa vain 608 kg. Kevyen painon ohella kompakti koko tekee siitä helposti liikuteltavan, ja 270 astetta kääntyvän heittotorven ansiosta pystyt suuntaamaan hakkeen juuri haluamaasi suuntaan. Kapasiteettia materiaalin käsittelyyn löytyy aina 3,5 tonnia/tunti saakka. Tehokkuuden mahdollistaa 22hv Honda GX690 -bensiinimoottori.

Tällä Timberwolf 160 PH hakettimella voit työstää läpimitaltaan jopa 15,2 cm paksua puuta. Koneessa on automaattinen syöttönopeuden säätö, ja syöttöjärjestelmä muodostuu kahdesta hydraulisesta syöttörullasta. Optimituotos on 8,75 m3 haketta tunnissa ja keskimääräinen lastun koko 14,9 mm.

Timberwolf TW 160PH

Ota yhteyttä ja vuokraa haketin edullisesti

Olipa kyseessä sitten yksityishenkilö, yritys taikka taloyhtiö, hakkurin vuokraus meiltä onnistuu joustavasti; palvelemme asiakkaitamme Karkkilasta käsin koko Uudenmaan alueella. Luotettavan ja joustavan palvelumme ansiosta voit olla varma siitä, että sinulle luovutetaan aina huollettu ja toimiva haketin. Annamme myös aina opastuksen laitteen käyttöön. Hakettimen vuokraus on yksinkertaista; voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, ota yhteyttä -lomakkeella tai sähköpostilla. Mikäli sinulle tulee vuokra-aikana kysyttävää tai kohtaat ongelmia, saat aina apua puhelimitse. Kun sinun siis tarvitsee hankkia tehokas mutta edullinen oksasilppuri, hakkurin vuokraus meiltä on paras ja helpoin vaihtoehto.

Tarvittaessa myös toimitamme hakkurin.

Hakkurin vuokraus edullisesti alueella Karkkila ja Uusimaa – katso yhteystietomme »

Hakkurin vuokrauksen ohella kauttamme onnistuu myös klapikoneen vuokraus.